Casete luminoase

Productie Publicitara

De ce sa alegem reclame luminoase?

Motivele pentru care alegem caseta luminoasa sunt legate de: 

Vizibilitatea foarte buna a unei reclame luminoase, atat pe timp de zi cat si pe timp de noapte.

Posibilitatea de a personaliza firma luminoasa intr-un mod inedit, astfel incat acest spatiu publicitar sa aiba un impact maxim asupra potentialilor clienti

Rezistenta buna in timp in raport cu alte materiale

Casete luminoase - Recomandari

Firmele luminoase se pot realiza cu ajutorul multor materiale si tehnici, insa de-a lungul timpului am constatat ca cele mai solicitate reclame luminoase sunt cele afisate mai jos. 

Casete luminoase Plexiglas

Casete luminoase din Dibond

Casete luminoase backlit

Tipuri de casete - Detalii

Casete luminoase Plexiglas​

Casetele luminoase cu fata de Plexiglas reprezinta un produs elegant, iar rezultatul final este mereu pe masura asteptarilor. Caseta luminoasa cu fata din Plexiglas va fi luminata din interior cu sistemul ales de dvs ( leduri sau neoane). Structura firmei luminoase din Plexiglas se va realize din profile de aluminiu. Printul se realizeaza pe autocolant special dedicat casetelor luminoase. Colantarea se face direct pe placa de plexiglas.

Casete luminoase backlit

Casetele luminoase  backlit sunt confectionate pe interior  in general din profile de otel sudate formand un cadru in forma  casetei luminoase ce urmeaza a fi apoi acoperit cu poliplan Backlit. Avand in vedere ca printul se face direct pe material numit frontlit ( poliplan) backlit, vom avea o luminare a casetei din interior. Materialul pe care se realizeaza printul este unul special pentru casete luminoase, astfel ca luminarea se face intr-un mod uniform. Daca va aflati in cautarea unei firme luminoase ieftine sau a unei casete luminoase ieftine, acest produs se incadreaza in bugetul dvs. Are o buna rezistenta in timp si un un bun raport calitate – pret pentru domeniul productiei publicitare.

Casete luminoase din Dibond​

Castele luminoase din Dibond au un caracter mai elegant, dar si un pret mai ridicat. In acelasi timp firmele luminoase din Dibond ofera o mai mare rezistenta in timp produsului dvs. Modalitate de luminare pentru casetele luminoase din Dibond se realizeaza prin elementele decupate din dibond si acoperite cu autocolant sau Plexiglas. Doar aceste zone vor fi illuminate, avand in vedere faptul ca dibondul este un material opac.

Tipuri de casete luminoase

Casete luminoase cu o singura fata ( simpla fata ) Casete luminoase cu doua fete – in consola ( dubla fata ) Cum sunt luminate casetele? Casete luminoase cu LED-uri care sunt cu pana la 70 % mai economice fata de cele cu NEON. Din perspective rezistentei in timp castele luminoase laminate cu leduri reprezinta o alegere inspirata. In acelasi timp avem un cost un pic mai mare decat varianta de luminare prin neoane.Casete luminoase cu tuburi fluorescente ( neoane ) au un pret mai scazut la productie.Aceasta modalitate de luminare a casetelor luminoase reprezinta o tehnica tot mai putin folosita, avand in vedere ca schimbarea unui neon ars reprezinta de multe ori un demers complicat din partea echipei de montaj.

Structura casetelor Luminoase​

Din ce se realizeaza firmele luminoase ? Casetele luminoase se pot realiza folosind profile de aluminiu si coltare special concepute pentru reclamele luminoase. In acelasi timp exista varianta de a realiza caseta luminoasa folosind o structura metalica si teava rectangulara, astfel casetele luminoase vor avea un cost mai redus, insa fata reclamei se va putea realiza doar din anumite materiale